Hjem > 10 vervepoeng > PURE Highway 400 DAB+ biladapter

PURE Highway 400 DAB+ biladapter

10 vervepoeng
Logg deg inn for å handle

PURE Highway 400 DAB+ adapter

In-car biladapter med DAB og Bluetooth-musikk
 

Den enkleste måten å oppleve DAB digital radio og Bluetooth-musikkstreaming fra mobiltelefonen i bilen din, er denne smarte lydadapteren enkel å montere og virker sømløst sammen med ditt eksisterende lydanlegg i bilen.

Oppdater bilanlegget, ikke bytt det ut

Designet som en løsning som er enkel å montere for de millionene av kjøretøy på veien over hele verden uten digital radio, vil du synes at Highway 400 er enkel å installere i bilen.

Vår Highway 400 er enkle å installere i bilen din. I de fleste tilfellene trenger du ikke en gang noe verktøy, bare noen enkle trinn så vil du være oppe og gå. Våre nyeste Highway-adaptere virker også med ditt eksisterende lydanlegg med en enkel aux-in-kabel eller ved å overføre over en ubrukt FM-frekvens. Det har aldri vært enklere å nyte musikk på digital radio, musikk fra telefonen din og handsfri-samtaler i bilen. Det er en smal trådløs kontroller som kan festes omtrent over alt.
 

Trådløs musikk

Stream din egen musikk over Bluetooth og sørg for det perfekte lydsporet for kjøring for hvem som helst. Bare par telefonen din eller nettbrettet med Highway og lytt til musikk som er lagret på enheten din eller din favoritt-tjeneste for streaming av musikk gjennom ditt eksisterende lydanlegg.
 

Intelligent personlig assistent

Opprett påminnelser, sjekk været, trafikkinformasjon, m.m. med et tastetrykk, uten å berøre telefonen. Snakk direkte med den digitale telefonassistenten på din iOS- eller Android-smarttelefon og høre svaret høyt og tydelig gjennom bilens høyttalere.