Velkommen (Logg inn)
Hjem > 1 vervepoeng > 2. generasjons Nest Mini

2. generasjons Nest Mini

1 vervepoeng
Logg deg inn for å handle

Gjør hverdagen enklere med Google Nest Mini andre generasjon med Google Assistant. Den stemmeaktiverte smarthøyttaleren er din personlige virtuelle assistent, samt en høyttaler som kan spille dine strømmede spillelister fra Spotify, YouTube Music, TuneIn og mer.

Liten størrelse, stor lyd
Samtidig som den nye Google Nest Mini har beholdt sitt kompakte design med 360-graders lyd, har Google klart å virkelig forbedre lyden sammenlignet med dens forgjengere. Andre generasjon av Google Nest Mini kommer med 50 % mer kraftfull bass og generelt klarere lyd. Så alt du trenger å gjøre er å si "Hey Google" og høre på musikk fra mange strømmetjenester, for eksempel Spotify. Du kan også strømme musikken din fra smarttelefon eller nettbrett. Mikrofonen har bred rekkevidde for stemmegjenkjenning, slik du kan høre og bli hørt- perfekt for stemmestyring av ditt smarthjem. For en enda bedre lydopplevelse kan du montere Google Nest Mini på veggen.

Din personlige assistent
Med Google Nest Mini kan du starte dagen med kuratert innhold, som værmelding, møter, påminnelser og nyheter. Du kan også enkelt legge til ting på handlelisten eller sette en timer for maten du har satt i stekeovnen.

Stemmematching og styring
Google Assistant, Googles egne stemmestyrte assistent, er smart nok til å gjenkjenne din stemme, og gir deg derfor informasjon som er personalisert for deg. Dermed kan alle i husholdningen bruke Google Home, og samtidig ha sine egne timeplaner, påminnelser og spillelister.

Handsfree-oppringning
Ring til hvem enn du trenger å snakke med. De stemmestyrte og høyteknologiske høyttalerne og mikrofonen sender klare lydsignaler, så du kan ta telefonsamtaler samtidig som hendende dine er opptatt med andre oppgaver.

Styr smarthjemmet ditt ved hjelp av stemmen
Hjemmet ditt blir bare smartere og smartere. Google Nest Mini kan kobles til Google Assistant-kompatible produkter som Chromecast Nest, LIFX, LG og Philips Hue og mye mer. Takket være dette kan du justere termostat, lysintensitet, TV-volum eller styre smartkontakter og brytere, slik at du for eksempel kan starte kaffemaskinen før du står opp om morgenen. Du kan til og med be Google om å skru av strykejernet slik at du slipper å gå og sjekke om du har husket å gjøre det selv.

Dempeknapp
Har du venner eller familie på besøk? Skru av Google Home ved hjelp av knappen for å unngå at Google Nest Mini ikke aktiveres ved et uhell. Den er enkel å skru på igjen ved et ekstra trykk.

Betjening
Dersom du ikke ønsker å bruke stemmen kan du stoppe alarmer og timere ved å trykke på toppen av din Google Nest Mini. Du kan også heve og senke volumet ved å berøre sidene, for å slippe at musikken blir avbrutt.

Inkludert i pakken:
- Google Nest Mini 2. generasjon
- Strømadapter og kabel
- Hurtigoppstartsguide